13 загатки кои децата ги решаваат за секунда, но вие ќе се помачите
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Продавач 19-07-2019


13 загатки кои децата ги решаваат за секунда, но вие ќе се помачите

Откако ја видовте и решивте математичката загатка со овошја, предизвикајте се со уште 13 загатки кои дечињата ги решаваат за секунда, но вас ќе ве измачат.

13-zagatki-koi-decata-gi-resavaat-za-sekunda-no-vie-ke-se-pomacite-001.jpg

Некои од загатките тотално ќе ве излудат, но затоа има полесни кои ќе ви го кренат просекот.

Во секој случај вреди да си ги предизвикате мозочните виуги:

Задача број 1:

13-zagatki-koi-decata-gi-resavaat-za-sekunda-no-vie-ke-se-pomacite-01.jpg


Задача број 2:

13-zagatki-koi-decata-gi-resavaat-za-sekunda-no-vie-ke-se-pomacite-02.jpg


Задача број 3:

13-zagatki-koi-decata-gi-resavaat-za-sekunda-no-vie-ke-se-pomacite-03.jpg


Задача број 4:

13-zagatki-koi-decata-gi-resavaat-za-sekunda-no-vie-ke-se-pomacite-04.jpg


Задача број 5:

13-zagatki-koi-decata-gi-resavaat-za-sekunda-no-vie-ke-se-pomacite-05.jpg


Задача број 6:

13-zagatki-koi-decata-gi-resavaat-za-sekunda-no-vie-ke-se-pomacite-06.jpg


Задача број 7:

13-zagatki-koi-decata-gi-resavaat-za-sekunda-no-vie-ke-se-pomacite-07.jpg


Задача број 8:

13-zagatki-koi-decata-gi-resavaat-za-sekunda-no-vie-ke-se-pomacite-08.jpg


Задача број 9:

13-zagatki-koi-decata-gi-resavaat-za-sekunda-no-vie-ke-se-pomacite-09.jpg


Задача број 10:

13-zagatki-koi-decata-gi-resavaat-za-sekunda-no-vie-ke-se-pomacite-10.jpg


Задача број 11:

13-zagatki-koi-decata-gi-resavaat-za-sekunda-no-vie-ke-se-pomacite-11.jpg


Задача број 12:

13-zagatki-koi-decata-gi-resavaat-za-sekunda-no-vie-ke-se-pomacite-12.jpg


Задача број 13:

13-zagatki-koi-decata-gi-resavaat-za-sekunda-no-vie-ke-se-pomacite-13.jpg

Одговорите проверете си ги на следната страна...Би можело да ве интересира:

Предизвик: Кое делче од сложувалката недостасува? Погледнете ја добро фотографијата и проверете колку добро забележувате детали – ...
Квиз: Дали сте отпорни на трагедиите во животот? Трагедиите за жал се неизбежен дел од животот, па така губиме сакани луѓе, се со...
Квиз: Дали го знаете партнерот уште од претходниот живот? Што чувствувате кога ќе го погледнете партнерот во очи? Какви емоции ви буди нег...