Инстаграм предизвик: Колку девојки има на фотографијата?


Инстаграм предизвик: Колку девојки има на фотографијата?

На Инстаграм се појави фотографија која предизвика вистина бура меѓу корисниците на оваа социјална мрежа - колку девојки има на фотографијата?

instagram-predizvik-kolku-devojki-ima-na-ovaa-fotografija-01.jpg

Една девојка која оди по името tizzia на Инстаграм објавила фотографија со која ги предизвикува сите корисници да пребројат колку девојки има на оваа фотографија.

Па, сега и ние го поставуваме истото прашање - ќе успеете да преброите?

instagram-predizvik-kolku-devojki-ima-na-ovaa-fotografija-1.jpg

Ако малку се збунивте, преминете на следната страна...Би можело да ве интересира:

Квиз на знаење: Лесни прашања кои ќе ве вратат во училишните клупи Иако можеби деновите кога сте биле во школските клупи одамна поминале, сепак е д...
Психолошки тест: Што ви претставува главна причина за стрес во моменто... Нашиот потсвесен ум го покажува нашето вистинско лице. Вашите очи можеби ја глед...
Тестирајте си ја интуицијата: Во кој ковчег се крие богатството? Интуицијата е нешто што не се учи. Тоа е оној внатрешен глас кој многу често ви ...