Загатка на денот: Која геометриска форма се издвојува од другите?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Референт 23-08-2019


Загатка на денот: Која геометриска форма се издвојува од другите?

Загатките се забавни и претставуваат брз начин како да го активирате мозокот, а притоа и да подзаборавите на секојдневните проблеми.

zagatka-na-denot-koj-objekt-se-izdvojuva-od-drugite-01.jpg

Токму затоа, имаме интересна загатка за вас - сè што треба да направите е да одберете која геометриска форма се издвојува од останатите

Од сликата одредете, која геометриска форма не се совпаѓа со останатите?

zagatka-na-denot-koj-objekt-se-izdvojuva-od-drugite-001.jpg

Ако не откривте, преминете на следната страна...Би можело да ве интересира:

Што кажува за вас начинот на кој ја носите чантата? Ја носите на рамо и ја држите со рака или ја ставате преку рамо и заборавате нa ...
Тест на внимателност – Зошто жената е свртена наназад и гледа во други... Следува уште еден тест на вашата внимателност и логично размислување – зошто жен...
Квиз: На кој човек не му треба помош? Инстинктивно, би им помогнале на сите. И природно е кога гледаме човек во неволј...