Ќе ја погодите ли земјата по само една фотографија?


Ќе ја погодите ли земјата по само една фотографија?

Знаеме дека стереотипите и предрасудите за одредени земји и народи понекогаш знаат да надвладеат, но дали можете да заборавите на нив и да се препуштите на вашата интуиција?

kje-ja-pogodite-li-zemjata-po-samo-edna-fotografija-01.jpg

Светот не е секогаш така како што ни изгледа, понекогаш можеме и да се прелажеме дека сме сигурни за која земја станува збор...

Можете да погодите од само една фотка?

Заборавете на сè и препуштете се само на вашата интуиција:

Ќе ја погодите ли земјата по само една фотографија?
 1. 1. Која земја е прикажана на фотографијата?
  Јапонија
  Кина
  Египет
 2. 2. Која земја е прикажана на фотографијата?
  Америка
  Кенија
  Јужна Африка
 3. 3. Која земја е прикажана на фотографијата?
  Јапонија
  Виетнам
  Монголија
 4. 4. Која земја е прикажана на фотографијата?
  Норвешка
  САД
  Финска
 5. 5. Која земја е прикажана на фотографијата?
  Кина
  Јужна Кореја
  Јапонија
 6. 6. Која земја е прикажана на фотографијата?
  Велика Британија
  Италија
  Чешка
 7. 7. Која земја е прикажана на фотографијата?
  Полска
  Бугарија
  Велика Британија
 8. 8. Која земја е прикажана на фотографијата?
  Франција
  Шпанија
  Германија
 9. 9. Која земја е прикажана на фотографијата?
  Уругвај
  Бразил
  Аргентина
 10. 10. Која земја е прикажана на фотографијата?
  Русија
  Канада
  Шведска
 11. 11. Која земја е прикажана на фотографијата?
  Мадагаскар
  Мексико
  Австралија

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Одберете египетска тарот карта и откријте ја вашата иднина Египетскиот тарот се верува дека е пореалистичен од останатите типови на тарот, ...
Она што ќе го видите прво на сликата ги открива вашите најголеми слабо... Кога станува збор за нешто толку сложено каква што е љубовта, нашите слабости мо...
Замислете желба и одберете тарот карта што ќе ви ја претскаже среќата Кога имате желба којашто сакате да се исполни, консултирајте се со таротот и про...