Квиз со фотографии: Кој квалитет ви е најважен кај партнерот?


Квиз со фотографии: Кој квалитет ви е најважен кај партнерот?

Барате мирен и спокоен партнер, во хармонија со самиот себе или сепак сакате енергија и малку див дух во него?

kviz-so-fotografii-koj-kvalitet-vi-e-najvazen-kaj-ljubovniot-partner-001.jpg

Секој има различна замисла за „идеалната врска“ и „партнерот со кој сака да остари“.

Каква е вашата?

Ви треба само внимателно набљудување на фотографиите во квизот за да откриете која особина ви е пресудна за љубовта да успее.

Откријте на време:

Квиз со фотографии: Кој квалитет ви е најважен кај љубовниот партнер?
 1. 1. Одберете еден збор кој најдобро опишува како се чувствувате додека ја гледате фотографијата:
  Исплашено
  Смирено
  Осамено
  Нервозно
  Надежно
  Среќно
 2. 2. Одберете еден збор кој најдобро опишува како се чувствувате додека ја гледате фотографијата:
  Возбудено
  Радосно
  Несигурно
  Непријатно
  Релаксирано
  Напнато
 3. 3. Одберете еден збор кој најдобро опишува како се чувствувате додека ја гледате фотографијата:
  Оддалечено од светот
  Смирено
  Хармонично
  Слободно
  Авантуристички
  Како да сум неважна точка во светот
 4. 4. Одберете еден збор кој најдобро опишува како се чувствувате додека ја гледате фотографијата:
  Збунето
  Релаксирано
  Осамено
  Нервозно
  Возбудено
  Индиферентно
 5. 5. Одберете еден збор кој најдобро опишува како се чувствувате додека ја гледате фотографијата:
  Нервозно
  Задоволно
  Слободно
  Возбудено
  Непријатно
  Загрижено
 6. 6. Одберете еден збор кој најдобро опишува како се чувствувате додека ја гледате фотографијата:
  Среќно
  Разиграно
  Стресно
  Грозно
  Љубопитно
  Незаинтересирано
 7. 7. Одберете еден збор кој најдобро опишува како се чувствувате додека ја гледате фотографијата:
  Смирено
  Празно
  Топло
  Изморено
  Опуштено
  Осамено

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Одговорот ви зависи од карактерот: Кој човек е најбогат? Сите го проценуваме човекот на база на физичкиот изглед, сакале ние да признаеме...
Според тоа како ќе ја уредите куќата: Во која земја треба да живеете? Вашиот вкус и тоа како сакате да ви изгледа домот, во голема мера зависи од тоа ...
Човечки лик, дрво или птици - што забележавте прво на сликата? Оваа слика има неверојатна моќ прецизно да го открие вашиот карактер и потајните...