Каква е вашата емоционална состојба?


Каква е вашата емоционална состојба?

Способноста да гледате ликови онаму каде што реално не постојат е заедничка за многу луѓе.

kakva-e-vasata-emocionalna-sostojba-001.jpg

Но, колку и да ви изгледа детинесто и забавно, ова може да биде знак не на креативност, туку на стрес и анксиозност.

Важно е да одговарате брзо, искрено и без многу размислување на следните прашања за да откриете:

Каква е вашата емоционална состојба?
 1. 1. Што прво видовте на сликата?
  Насмеано човече
  Нешто зелено со две очи
  Двоглед
 2. 2. Што гледате на сликата?
  Чуден лик
  Автомобил
  Очи и уста
 3. 3. Што прво видовте на сликата?
  Чудовиште од железо
  Слон
  Чешма
 4. 4. Тука? Што гледате?
  УСБ кабли
  Лица во облик на квадрат
  Роботи
 5. 5. И повторно: Што видовте на сликата во првиот момент?
  Пирана
  Копче и патент
  Јакна или палто
 6. 6. Што прво ви падна во очи?
  Заби
  Очи
  Ѕид
 7. 7. Последен пат, тука што гледате?
  Заден дел од часовник
  Тажно лице
  Нешто сино

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Која фигура ја забележавте најпрво? Многу од нас сакаат да знаат што да очекуваат во иднина. Овој едноставен тест ќе...
Кое животно го гледате прво на сликата? Овие едноставни визуелни тестови кои откриваат по нешто ново за личноста и момен...
Дали го гледате слонот на цртежот? Овој тест е оптичка илузија. Треба само внимателно да го погледнете цртежот и да...