Психоанализа низ една фотка: Од што се плашите најмногу?


Психоанализа низ една фотка: Од што се плашите најмногу?

Секој човек има различни стравови. За некои од нив постои логично објаснување, а други пак не се погодни за било какво толкување.

psihoanaliza-niz-edna-fotka-od-sto-se-plasite-najmnogu-001.jpg

Нормално е да се плашите, но важно е да се разбере што го предизвикува вашиот страв.

Со оглед на тоа што ова чувство силно влијае на нервниот систем, би било добро доколку не се плашите залудно. Идентификувањето на изворот на стравот е исклучително важно.

Можеби следниов психолошки тест ќе ви помогне во тоа.

Одберете ја сликата што најдобро го опишува вашиот страв:

Психоанализа низ една фотка: Од што се плашите најмногу?
  1. Одберете ја сликата што најдобро го опишува вашиот страв:
    Слика 1
    Слика 2
    Слика 3
    Слика 4

М. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Тест: Дали сте „чудак“? Вашите навики и избори говорат многу за вас, па преку овој квиз дознајте каква л...
Тест: Која од двете девојки е побогата? Можете ли да направите разлика помеѓу девојка која е навистина богата и девојка ...
Квиз само за оние со остар вид – Ќе успеете ли да го решите за 2 минути? Дали мислите дека имате остар поглед и не пропуштате ниту еден детаљ? Дали ми...

Најчитани неделава