Квиз: Кој пар ви делува најсреќен?


Квиз: Кој пар ви делува најсреќен?

Говорот и поставеноста на телото честопати значат многу повеќе од зборовите.

kviz-koj-par-vi-deluva-najsrekjen-001.jpg

А, денес имате задача врз база на нив да процените кој од паровите ви делува најсреќно и во која илустрација се пронаоѓате вие и вашиот партнер.

Потоа кликнете на сликата за да го откриете толкувањето, односно зошто потсвесно го одбравте тој пар.

Кој пар ви делува најсреќен?
 1. 1.
  Кликни за одговорот
 2. 2.
  Кликни за одговорот
 3. 3.
  Кликни за одговорот
 4. 4.
  Кликни за одговорот
 5. 5.
  Кликни за одговорот
 6. 6.
  Кликни за одговорот
 7. 7.
  Кликни за одговорот

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Која фигура ја забележавте најпрво? Многу од нас сакаат да знаат што да очекуваат во иднина. Овој едноставен тест ќе...
Квиз: Која боја ве опишува во пролет? Сите ја сакаат пролетта, но секој ја доживува оваа сезона на различен начин. ...
Квиз: Која е вашата работа од соништата? Кога бевме мали, сите сакавме да станеме доктори, наставници, астронаути, пејачи...