Квиз: Можете ли да ги погодите филмовите само според една илустрација?


Квиз: Можете ли да ги погодите филмовите само според една илустрација?

Некои гледаат филмови за забава, а некои пак наоѓаат инспирација во нив. Трети - гледаат од што мораат за да бидат во тек со работите...

kviz-mozhete-li-da-gi-pogodite-li-filmovite-samo-spored-edna-ilustracija-01.jpg

Едни се опседнати со нив и ги имаат изгледано сите популарни филмови, а други, гледаат само кога одат во кино.

Но, за оние кои се вистински љубители, сигурно можеме да кажеме дека ликовите им се останати во сеќавање многу добро.

Па да провериме дали сте вистински љубител на филмови? Ќе успеете ли да ги погодите филмовите само според една илустрација која ги опишува?

Кликнете на сликата за да го дознаете точниот резултат.

Квиз: Можете ли да ги погодите филмовите само според една илустрација?
 1. 1.
  Кликни за одговорот
 2. 2.
  Кликни за одговорот
 3. 3.
  Кликни за одговорот
 4. 4.
  Кликни за одговорот
 5. 5.
  Кликни за одговорот
 6. 6.
  Кликни за одговорот
 7. 7.
  Кликни за одговорот
 8. 8.
  Кликни за одговорот
 9. 9.
  Кликни за одговорот
 10. 10.
  Кликни за одговорот

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Кој е крадецот? Дали сакате за момент да се ставите во улогата на детектив и да ѝ помогнете на п...
Квиз: Дали имате влакна на јазикот? Дали некогаш сте се соочиле со хотелска соба која не е како на фотките на интерн...
Квиз: Дали сте искрена личност? Дали сте личност која лаже без срам или пак секогаш ја кажувате вистината, дури ...