Дали можете да изброите 8 парчиња храна на сликата?


Дали можете да изброите 8 парчиња храна на сликата?

8 различни парчиња храна измешани во една избледена слика. Колку добро може да препознаете што сè има?

dali-mozete-da-izbroite-8-parcinja-hrana-na-slikata-1.jpg

Мала помош: Крушата сите ја гледаме...

Потоа ви недостасуваат уште 7. Дајте сè од себе.

Ако се откажете или сакате да го проверите одговорот, свртете на следната страна...Би можело да ве интересира:

Колку добро ги познавате правилата за однесување на свадба? Сигурно досега сте биле поканети на многу свадби, без разлика дали кај блиски лу...
Што прво ќе видите на сликата открива: Зошто немате среќа во љубовта и... Доколку сте љубители на тестови кои само со една фотографија ви откриваат нешто ...
Квиз: Која фигура ја забележавте најпрво? Многу од нас сакаат да знаат што да очекуваат во иднина. Овој едноставен тест ќе...