Квиз: Дали сте на вистинската патека во животот?


Квиз: Дали сте на вистинската патека во животот?

Сѐ што правиме и во што веруваме има некаква улога и речиси ништо не е случајно во нашиот живот.

kviz-dali-ste-na-vistinskata-pateka-vo-zhivotot-01.jpg

Понекогаш тоа што потсвесно го правиме, кажува многу за нас, нашиот карактер и за нашите стравови, избори или предизвици.

Но, како да знаете дали сте на вистинскиот пат и дали вашиот избор во животот е правилен?

Направете го овој квиз и дознајте какви патека бирате и дали таа е вистинската.

Дали сте на вистинската патека во животот?
 1. 1.

 2. 2. Што се крие зад кривината?
  Непознатото
  Мојата судбина
  Ризик
 3. 3.
  Често
  Секогаш
  Никогаш
 4. 4.
  Семоќност
  Страв
  Збунетост
 5. 5. Кој број се издвојува на сликата?
  123
  15
  82
 6. 6.
  Авантура
  Успех
  Забава
 7. 7.
  Инстинкт
  Разум
  Срце

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Која боја ве опишува во пролет? Сите ја сакаат пролетта, но секој ја доживува оваа сезона на различен начин. ...
Квиз: Која е вашата работа од соништата? Кога бевме мали, сите сакавме да станеме доктори, наставници, астронаути, пејачи...
Квиз: Која фигура ја забележавте најпрво? Многу од нас сакаат да знаат што да очекуваат во иднина. Овој едноставен тест ќе...