Која од двете жени е мајка на детето?


Која од двете жени е мајка на детето?

Добро погледнете ја илустрацијата на која две жени седат соочени лице во лице, а помеѓу нив седи детенце.

koja-od-dvete-zeni-e-majka-na-deteto-01.jpg

Прашањето е – која од овие две жени ви личи дека е негова мајка?

Жената од десно, со руса коса или жената од лево, со црна коса?

Толкувањето на одговорот се крие на следната страна...Би можело да ве интересира:

Резервирани, емпатични или саркастични: Што кажува обликот на вашите у... Дали реагирате бурно на работите или животот го прифаќате со леснотија, формата ...
Тест на личноста: Која е најбогатата жена на сликата? Погледнете ја внимателно сликата и подразмислете малку - која жена ви делува нај...
Какво значење има она што прво ќе го видите на овие 5 илустрации? Дали гледате маж или жена на фотографијата? Некогаш начинот на кои ги гледаме ра...