Која напивка ви личи дека гарантира бесмртност?


Која напивка ви личи дека гарантира бесмртност?

Ако ви се понудат четири напивки од кои една гарантирано ви нуди бесмртност, што мислите, како ќе изгледа токму таа една? Што ви вели интуицијата?

koja-napivka-vi-lici-deka-vi-garantira-besmrtnost-01.jpg

Откако ја одбравте вашата напивка која ќе ја испиете, протолкувајте го значењето на овој избор.

Кликнете на следната страна...Би можело да ве интересира:

Квиз: Ако животот ви беше претворен во книга, каков наслов ќе имаше? Дали некогаш сте помислиле сите ваши животни искуства и случувања, совети и лекц...
Што прво ќе видите на сликата открива: Зошто немате среќа во љубовта и... Доколку сте љубители на тестови кои само со една фотографија ви откриваат нешто ...
Кое дете ја скршило вазната? Ставете се во ситуација дека сведочите на следната сцена: пред вас стојат 4 деца...