Квиз од 10 прашања: Колку сте му важни на партнерот?


Квиз од 10 прашања: Колку сте му важни на партнерот?

Непишано правило во кое сите се убедени е дека во љубовната врска, секогаш едниот од партнерите сака повеќе од другиот.

kviz-od-10-prasanja-kolku-ste-mu-vazni-na-partnerot-0-01.jpg

Но, има и друга крајност – ситуација во која еден од партнерите не се вложува воопшто за заедницата да успее.

Па, ако ве интересира каде стоите вие со вашиот партнер, направете го овој квиз.

Одговарајте искрено и објективно:

Колку сте му важни на партнерот?
 1. 1.
  Никогаш
  Ретко
  Одвреме - навреме
  Честопати
  Секогаш
 2. 2.
  Никогаш
  Ретко
  Одвреме - навреме
  Честопати
  Секогаш
 3. 3.
  Никогаш
  Ретко
  Одвреме - навреме
  Честопати
  Секогаш
 4. 4.
  Никогаш
  Ретко
  Одвреме - навреме
  Честопати
  Секогаш
 5. 5.
  Никогаш
  Ретко
  Одвреме - навреме
  Честопати
  Секогаш
 6. 6.
  Никогаш
  Ретко
  Одвреме - навреме
  Честопати
  Секогаш
 7. 7.
  Никогаш
  Ретко
  Одвреме - навреме
  Честопати
  Секогаш
 8. 8.
  Никогаш
  Ретко
  Одвреме - навреме
  Честопати
  Секогаш
 9. 9.
  Никогаш
  Ретко
  Одвреме - навреме
  Честопати
  Секогаш
 10. 10.
  Никогаш
  Ретко
  Одвреме - навреме
  Честопати
  Секогаш

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Која е вашата работа од соништата? Кога бевме мали, сите сакавме да станеме доктори, наставници, астронаути, пејачи...
Квиз: Која фигура ја забележавте најпрво? Многу од нас сакаат да знаат што да очекуваат во иднина. Овој едноставен тест ќе...
Квиз: На кое поле ќе просперирате во 2018-та? Секоја година ни носи нови искушенија, предизвици, но и успеси и секој од нас се...