Која врата ќе ве одведе до среќата?


Која врата ќе ве одведе до среќата?

Замислете си ситуација во која пред вас имате 4 врати, една до друга.

koja-vrata-ke-ve-odvede-do-srekjata-001.jpg

Една од нив го крие влезот кон апсолутната среќа и задоволство во животот. Ваше е да откриете која.

Низ која врата ќе поминете, мислејќи дека таа е вистинската?

Толкувањето на изборот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Квиз: Ако животот ви беше претворен во книга, каков наслов ќе имаше? Дали некогаш сте помислиле сите ваши животни искуства и случувања, совети и лекц...
Одговорот ви зависи од карактерот: Кој човек е најбогат? Сите го проценуваме човекот на база на физичкиот изглед, сакале ние да признаеме...
Дали досега сте ја запознале љубовта на вашиот живот? Дали сè уште сте во потрага по вашата сродна душа или без да знаете е тука некад...