Тест за 1 минута: Какво „чистење“ ви треба во животот?


Тест за 1 минута: Какво „чистење“ ви треба во животот?

Духовната хигиена честопати ја потценуваме. Но, нејзината моќ ја сфаќаме дури откако стресот ќе се насобере.

test-za-1-minuta-kakvo-cistenje-vi-treba-vo-zivotot-1.jpg

Па, ако се наоѓате во стресен период во кој не знаете што ви недостасува, а очигледно е дека не е се во најдобар ред, потребно е само да одберете мандала симбол.

Изборот ќе ви открие од што треба да се ослободите моментално.

Толкувањето на вашиот избор е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Квиз: Ако животот ви беше претворен во книга, каков наслов ќе имаше? Дали некогаш сте помислиле сите ваши животни искуства и случувања, совети и лекц...
Што прво ќе видите на сликата открива: Зошто немате среќа во љубовта и... Доколку сте љубители на тестови кои само со една фотографија ви откриваат нешто ...
Брз тест преку оптичка илузија: Какви сте потсвесно? Оптичките илузии се најлесен начин да го откриете вашиот карактер и да се запозн...