Најди го скриениот предмет - Божиќни загатки за концентрација


Најди го скриениот предмет - Божиќни загатки за концентрација

Во целиот новогодишен и божиќен хаос, сигурно ви е тешко да останете фокусирани и сконцентрирани.

najdi-go-skrieniot-predmet-bozikni-zagatki-za-koncentracija-001.jpg

Додека умот ви лета на сите страни, а имате обврски за завршување, направете го овој краток квиз кој ве тера да си ја подобрите концентрацијата.

Треба да ги напрегнете очите и да бидете упорни. Потоа истото применете го и за обврските.

Почнуваме:

Најди го скриениот предмет - Божиќни загатки за концентрација
 1. 1. Најди го различниот Дедо Мраз:
  Кликни за одговорот
 2. 2. Која снегулка е различна:
  Кликни за одговорот
 3. 3. Најди го роботот помеѓу џуџињата:
  Кликни за одговорот
 4. 4. Најди го скриеното бебе во зимската идила:
  Кликни за одговорот
 5. 5. Каде е птицата помеѓу ирвасите:
  Кликни за одговорот

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Детективска загатка: Која пилула е отровна? Тим детективи имаат задача во која треба да им помогнете. Ставете се во улога на...
Тест: Која од детските силуети ви личи на девојче? Краток психолошки тест кој ќе ви го пополни слободното време, ќе ви ги размрда м...
Тест на личноста: Која е најбогатата жена на сликата? Погледнете ја внимателно сликата и подразмислете малку - која жена ви делува нај...