Квиз: Дали сте за рурален или урбан живот?


Квиз: Дали сте за рурален или урбан живот?

Дали ве возбудуваат мирните прошетки под ведро небо или сепак градски гужви ви го подигаат адреналинот?

kviz-dali-ste-za-ruralen-ili-urban-zivot-01.jpg

Дали сте човек кој лесно се поврзува со природата, дали ви недостасува нејзиното присуство во секојдневието или сепак го сакате хаосот во кој големите градови и метрополи функционираат?

Дали сте „див“ или урбан човек?

Решете го квизот за да откриете:

Дали сте за рурален или урбан живот?
 1. 1.

 2. 2.

 3. 3.
  Пикник во парк
  Отворање на музеј
 4. 4.
  Вино
  Букет цвеќе
 5. 5.
  Дома
  Во кафуле
 6. 6.
  Доцнење на автобусот
  Гужви додека сте во автомобил
 7. 7.
  По порции
  Шведска маса

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Дали сте добар или лош човек? Дали сте од оние луѓе кои срцето би го дале за другите или секогаш на прво место...
Во кој дел од денот сте најпродуктивни? Човечкиот биоритам варира и се разликува од човек до човек, па додека на едни им...
Кој град во Европа да го посетите оваа пролет? Нема човек на кој не му треба едно убаво пролетно патување и еден квалитетен про...