Проверете дали сте генијалец: Пронајдете го вистинскиот чадор


Проверете дали сте генијалец: Пронајдете го вистинскиот чадор

Многу луѓе го загубиле трпението на оваа загатка, но ако сакате да проверите дали сте генијалец, ќе ви треба добра концентрација и не смее да се откажете.

proverete-dali-ste-genijalec-pronajdete-go-vistinskiot-chador-01.jpg

Задачата ви е да го пронајдете вистинскиот чадор, односно да погодите кој од 6-те чадори го држи верверичката во рака?

proverete-dali-ste-genijalec-pronajdete-go-vistinskiot-chador-02.jpg

Споредувате ги шарите, дезените и нивниот распоред за да дојдете до вистинскиот одговор.

Кој чадор е вашиот конечен одговор?

Проверете го одговорот на следната страна...Би можело да ве интересира:

Загатка: Пронајдете го ќесето со пари помеѓу подароците Само најупорните ќе успеат да ја решат оваа загатка. Не откажувајте се брзо, сам...
Halloween предизвик: Имате 1 минута да ја најдете ѕвездата помеѓу тикв... Иако кај нас не се слави, Ноќта на вештерките е празник кој се одбележува на 31 ...
Одберете магично стапче кое би сакале да го имате и откријте ги тајнит... Кога би имале магично стапче со кое ќе може да добиете што сакате и кога сакате,...