Кое животно го гледате прво на сликата?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Кувар/ка 22-03-2019


Кое животно го гледате прво на сликата?

Овие едноставни визуелни тестови кои откриваат по нешто ново за личноста и моменталната состојба на човекот, станаа многу популарни.

koe-zhivotno-go-gledate-prvo-na-slikata-01.jpg

Ваквите асоцијативни тестови се користеле како детектор за лаги во 20-иот век, бидејќи бараат инстантна реакција и не му дозволуваат на субјектот да размисли што точно гледа.

Па на тој начин, со вашиот избор се добиваат информации од вашата потсвест кои во секојдневието можеби ги криете и од самите себе.

Доколку сакате да дознаете нешто за вас, погледнете ја сликата и одберете едно животно кое прво ќе го видите.

Кое животно го гледате прво на сликата?
 1. Мачка
  Куче
  Лав
  Коњ
  Лебед
  Пингвин

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Брз и прецизен тест кој го открива карактерот - Што видовте прво на сл... Дрво, горила, лав или риби? Што забележавте прво на сликата? Не трудете се премн...
Тест на личност: Кое животно прво ќе го забележите на сликата? Потсвеста може да каже многу за вашиот карактер и личност, многу повеќе отколку ...
Полжав, мапа или череп - што забележавте прво на сликата? Фото-тестовите имаат моќ да откријат многу аспекти од вашиот карактер. Особено о...