Предизвик: Најдете ја балерината која игра во несоодветни чевли


Предизвик: Најдете ја балерината која игра во несоодветни чевли

Наоѓањето на балерината која танцува во несоодветни чевли, за некој ќе биде потешка, за друг лесна задача.

predizvik-najdete-ja-balerinata-koja-igra-vo-nesoodvetni-cevli-2-001.jpg

Илустрацијата надитри цели 90% од луѓето, кои не успеаја да го уловат клучниот детаљ.

Дали вие ќе бидете помеѓу останатите 10%?

Најдете ја балерината која танцува во апостолки:

predizvik-najdete-ja-balerinata-koja-igra-vo-nesoodvetni-cevli-01.jpg

Ако не успеавте, кликнете на следната страна....Би можело да ве интересира:

Квиз: Ако животот ви беше претворен во книга, каков наслов ќе имаше? Дали некогаш сте помислиле сите ваши животни искуства и случувања, совети и лекц...
Што прво ќе видите на сликата открива: Зошто немате среќа во љубовта и... Доколку сте љубители на тестови кои само со една фотографија ви откриваат нешто ...
Квиз: 10 прашања кои точно ќе ги одговорат само луѓето со големи општи... Некои работи од училишните денови ни остануваат засекогаш врежани во главата... ...