Предизвик: Го гледате ли момчето кое се крие помеѓу девојчињата?


Предизвик: Го гледате ли момчето кое се крие помеѓу девојчињата?

Едно момче се смешка среде големата група девојчиња. И во реалноста мажите реагираат така во слични ситуации, зарем не?

predizvik-edno-momche-se-krie-pomegju-devojchinjata-go-gledate-li-01.jpg

На фотографијата помеѓу групата жени има и едно момче.

Ако успеете да го пронајдете за помалку од една минута, честитки. На поголемиот дел од луѓето им се потребни 2 до 5 минути за да го пронајдат.

Дали можете да го забележите момчето?

predizvik-edno-momche-se-krie-pomegju-devojchinjata-go-gledate-li-03.jpg

Ако не успеавте, кликнете на следната страна...Би можело да ве интересира:

Квиз: Ако животот ви беше претворен во книга, каков наслов ќе имаше? Дали некогаш сте помислиле сите ваши животни искуства и случувања, совети и лекц...
Што прво ќе видите на сликата открива: Зошто немате среќа во љубовта и... Доколку сте љубители на тестови кои само со една фотографија ви откриваат нешто ...
Логичка загатка: Како Перо да избега од затвор? Миговите до извршување на смртната казна му се одбројуваат, а Перо е невин и оча...