Една анимација која може да открие дали сте генијалци или имате скриена мрачна страна?


Една анимација која може да открие дали сте генијалци или имате скриена мрачна страна?

Практично е невозможно на прв поглед да одредите дали некој е просечен, генијалец или пак во себе крие темна, опасна личност.

edna-animacija-koja-moze-da-otkrie-dali-ste-genijalci-ili-imate-skriena-mracna-strana-1.jpg

Но, тоа многу лесно може да го откриете и за себе и за другите, низ само една анимација и две прашања.

Не треба да размислувате, туку да се сконцентрирате на она што интуицијата ви го кажува:

1. Дали маската е конвексна, испакната од двете страни?

edna-animacija-koja-moze-da-otkrie-dali-ste-genijalci-ili-imate-skriena-mracna-strana-2.gif

2. Дали маската ротира на десна или на лева страна?

edna-animacija-koja-moze-da-otkrie-dali-ste-genijalci-ili-imate-skriena-mracna-strana-3.gif

Одговорите се на следната страна...Би можело да ве интересира:

Квиз: Ако животот ви беше претворен во книга, каков наслов ќе имаше? Дали некогаш сте помислиле сите ваши животни искуства и случувања, совети и лекц...
Што прво ќе видите на сликата открива: Зошто немате среќа во љубовта и... Доколку сте љубители на тестови кои само со една фотографија ви откриваат нешто ...
Имате 10 опции - одберете една: Тоа открива дали сте едноставна или ко... Дали сте личност со едноставен и префинет вкус или обожавате интриги и комплицир...