Предизвик: Дали ќе го најдете скриеното зајче?


Предизвик: Дали ќе го најдете скриеното зајче?

Непосредно пред Велигден, една илустрација има за цел да ве предизвика да го најдете зајчето помеѓу велигденските јајца, цветовите и пеперутките.

predizvik-dali-ke-go-najdete-skrienoto-zajce-001.jpg

Фотката е пролетна, весела и шарена, а ваше е да останете сконцентрирани во мноштвото од форми и бои и да го барате само зајчето.

Тестирајте се:

predizvik-dali-ke-go-najdete-skrienoto-zajce-01.jpg

Одговорот се крие на следната страна...Би можело да ве интересира:

Загатки заради кои нема да имате мир додека не најдете решение Истражувањата многупати докажале дека решавањето загатки и логички задачи е искл...
Загатка: Пронајдете го ќесето со пари помеѓу подароците Само најупорните ќе успеат да ја решат оваа загатка. Не откажувајте се брзо, сам...
Тест на личноста: Одберете еден пердув и дознајте каков карактер имате Под истото сонце сме со над 7 милијарди луѓе на планетата, сите уникатни и прекр...