Загатки за оние со развиена логика: Ќе успеете ли да ги решите за 10 секунди?


Загатки за оние со развиена логика: Ќе успеете ли да ги решите за 10 секунди?

Ако сте од оние кои мислат дека сите проблеми на светот имаат логично објаснување и решение, тогаш овие загатки се за вас.

zagatki-za-onie-so-razviena-logika-kje-uspeete-li-da-gi-reshite-za-10-sekundi-01.jpg

Доколку не ви е развиена логиката, тешко ќе се снајдете со нивното решение, а ако се сметате себеси за човек со логично размислување, тестирајте се дали навистина е така.

Ве предизвикуваме секоја загатка да ја решите за 10 секунди, иако и ако трае подолго, не е ништо страшно.

За да го проверите одговорот, кликнете на секоја слика.

Ќе успеете ли да ги решите за 10 секунди?
 1. 1.
  Кликни за одговорот
 2. 2.
  Кликни за одговорот
 3. 3.
  Кликни за одговорот
 4. 4.
  Кликни за одговорот
 5. 5.
  Кликни за одговорот
 6. 6.
  Кликни за одговорот
 7. 7.
  Кликни за одговорот
 8. 8.
  Кликни за одговорот

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

8 загатки кои ќе ви го предизвикаат мозокот до крајна граница Од слатки „овошни“ равенки до математички задачи со „Чарлиевите ангели“, дали ва...
Само генијалците ќе успеат да ги решат овие загатки за 30 секунди Логичките загатки се добри за луѓето на сите години бидејќи го активираат мозоко...
Ги гледате ли двете мачки скриени на сликата? Многу загатки може да ви се чинат лесни на прв поглед. Но, има и такви од кои ду...