Мини загатка: Што недостасува на фотографијата?


Мини загатка: Што недостасува на фотографијата?

Ако сте вистински љубител на загатките и тестовите со кои ја оценувате моќта на забележување, тогаш овој мини тест е идеален за вас.

mini-zagatka-zabelezhuvate-li-shto-nedostasuva-na-fotografijata-01.jpg

Доколку се сметате себеси за човек кој ги забележува и најмалите детали, но уште поважно, размислува надвор од кутијата, ве предизвикуваме.

Погледнете ја добро фотографијата и одлучете што недостасува на неа.

Забележувате ли?

mini-zagatka-zabelezhuvate-li-shto-nedostasuva-na-fotografijata-02.jpg

Ако се одлучивте или уште се размислувате, проверете го точниот одговор на следната страница.Би можело да ве интересира:

Halloween предизвик: Имате 1 минута да ја најдете ѕвездата помеѓу тикв... Иако кај нас не се слави, Ноќта на вештерките е празник кој се одбележува на 31 ...
Загатка која не им е проблем на децата, но со која возрасните ќе се по... Оваа интересна загатка за деца е објавена поодамна, но сè уште може да се најде ...
Логичка загатка: Како Перо да избега од затвор? Миговите до извршување на смртната казна му се одбројуваат, а Перо е невин и оча...