Логичка загатка за која мозокот треба да ви работи брзо: Кој е крадецот?


Логичка загатка за која мозокот треба да ви работи брзо: Кој е крадецот?

Се работи за бремената жена.

Во јануари била 6-7 месеци бремена, а во јуни изгледала идентично.

logicka-zagatka-za-koja-mozokot-treba-da-vi-raboti-brzo-koj-e-kradecot-02.jpg

logicka-zagatka-za-koja-mozokot-treba-da-vi-raboti-brzo-koj-e-kradecot-04.jpg

Неуспешно осмислен план.

М. Д. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Квиз: Дали сте добар или лош човек? Дали сте од оние луѓе кои срцето би го дале за другите или секогаш на прво место...
Загатка: Пронајдете го ќесето со пари помеѓу подароците Само најупорните ќе успеат да ја решат оваа загатка. Не откажувајте се брзо, сам...
Јапонски квиз ќе ви открие тајни за врската за кои не сте свесни Дали сте од оние кои сметаат дека имаат моќ да ја променат саканата личност или ...