Кој од четирите елементи одговара на вашиот темперамент?


Кој од четирите елементи одговара на вашиот темперамент?

Вода, воздух, земја или оган – со кој природен елемент имате најмногу сличности?

koj-od-cetirite-elementi-odgovara-na-vasiot-temperament-001.jpg

Дали сте избувливи, смирени, разумни или пасивно агресивни? Зависно изборите кои ги правите во животот, може да откриете на кој природен елемент припаѓате.

Затоа, одговарајте искрено и откријте кој елемент е најдобар претставник на вашето срце, ум и дух:

Кој од четирите елементи одговара на вашиот темперамент?
 1. 1.
  Рано наутро
  Околу пладне
  Попладне
  Доцна навечер
 2. 2.


 3. 3.


 4. 4.
  Пегас
  Змеј
  Еднорог
  Сирена
 5. 5.
  Телепортирање во време и простор
  Исчезнување, невидливост
  Огромна физичка сила
  Читање на мисли

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Брз тест преку оптичка илузија: Какви сте потсвесно? Оптичките илузии се најлесен начин да го откриете вашиот карактер и да се запозн...
Квиз: Ако животот ви беше претворен во книга, каков наслов ќе имаше? Дали некогаш сте помислиле сите ваши животни искуства и случувања, совети и лекц...
Квиз: Откријте каков ви е вкусот за мажи Леонардо ди Каприо, Барак Обама, Бред Пит или можеби Владимир Путин, која од ови...