Квиз за мажи: Брадата е огледало на карактерот - Каква е вашата?


Квиз за мажи: Брадата е огледало на карактерот - Каква е вашата?

Внимателен, љубезен и емотивен маж или интелигентен самоуверен маж со цврст карактер, какви сте вие?

 kviz-za-mazi-bradata-e-ogledalo-na-karakterot-kakva-e-vashata-01.jpg

Дали имате долга несредена брада, сосема мазно лице или пак онаква брадичка од 3,4 дена?

Што кажува вашиот избор за вас? Дали сте сексуален предатор или емотивна душа? Кој атрибут ве прави магични во очите на припадничките на посилниот пол?

Одберете каква брада имате и дознајте нешто повеќе...

Брадата е огледало на карактерот - Каква е вашата?


С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Дали имате влакна на јазикот? Дали некогаш сте се соочиле со хотелска соба која не е како на фотките на интерн...
Квиз: Што ви кажува вашето минато? Каква порака ви испраќа минатото? Кои лекции ги научивте и што треба да променит...
Квиз: Која жена изгледа најстаро? Како ја проценувате возраста на жените? Според начинот на облекување, ставот или...