Љубов, патување, успеси - што ве очекува ова лето?


Љубов, патување, успеси - што ве очекува ова лето?

Летото е период од годината наменет за одмор, релаксација и авантури. Дали сте подготвени за уште едно незаборавно лето?

kviz-za-sto-da-se-podgotvite-ova-leto-001 - Copy.jpg

Одговорете на 7 прашања и откријте за што треба да сте подготвени пред летото официјално да започне?

Нова љубов, неочекувано патување или успех на сосема друго поле?

Љубов, патување, успеси - што ве очекува ова лето?
 1. 1.

 2. 2.
  Јуни
  Јули
  Август
 3. 3.
  Летниот распуст од скоро 3 месеци
  Неприбирањето дома
  Новите пријатели
 4. 4.

 5. 5.
  Млекото со заштитен фактор
  Капата
  Очилата
 6. 6.

 7. 7.

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Дали имате влакна на јазикот? Дали некогаш сте се соочиле со хотелска соба која не е како на фотките на интерн...
Квиз: Дали сте добар или лош човек? Дали сте од оние луѓе кои срцето би го дале за другите или секогаш на прво место...
Квиз: Која боја ве опишува во пролет? Сите ја сакаат пролетта, но секој ја доживува оваа сезона на различен начин. ...