Психолошки тест: Кое од четирите бебиња е девојче?


Психолошки тест: Кое од четирите бебиња е девојче?

Погодувањето на полот на бебињата само преку гледање во нивниот лик знае да биде непредвидлива работа.

psiholoski-test-koe-od-cetirite-bebinja-e-devojce-001.jpg

Научниците велат дека возрасните можат да го погодат полот на бебето според физичкиот изглед во само 60% од случаите.

Дали спаѓате во просекот?

Одберете едно бебе од фотката погоре кое најмногу ви личи на женско и запаметете го бројот со кое е означено.

Толкувањето на вашиот одговор се крие на следната страна...Би можело да ве интересира:

Тест: Што би направиле прво во ситуацијата на сликата? Начинот на кој се справувате со стресните ситуации во животот можат да открие мн...
Брз и прецизен тест кој го открива карактерот - Што видовте прво на сл... Дрво, горила, лав или риби? Што забележавте прво на сликата? Не трудете се премн...
Тест на личност: Првата буква која ќе ја видите открива што ви се крие... Начинот на кој ги гледаме работите и ги перципираме, открива многу за нашата пот...