Ако фатите златна рипка: Кои се вашите 3 најголеми желби?


Ако фатите златна рипка: Кои се вашите 3 најголеми желби?

Време е да се тргнете од секојдневните грижи и малку да ги опуштите мислите преку овој забавен квиз со сценариото „ако еден ден фатам златна рипка“...

ako-fatite-zlatna-ripka-koi-se-vashite-3-najgolemi-zelbi-001.jpg

Сите имаме желби за кои сонуваме дека еден ден ќе ни се исполнат, без оглед дали се работи за милион евра во кеш или љубов која нема да ве изневери до крајот на животот.

Кои се вашите желби?

Забавувајте се и видете што ви недостасува најмногу во моментов:

Ако фатите златна рипка: Кои се вашите 3 најголеми желби?
 1. 1.
  Дека никогаш нема да заработам доволно пари
  Дека во скоро време нема да основам семејство
  Дека засекогаш ќе останам заглавен/а тука
 2. 2.
  Само на себе
  На речиси сите пријатели
  На еден до двајца
 3. 3.
  Многу пари
  Многу патувања
  Многу деца
 4. 4.
  Пејач, актер, сликар, нешто поврзано со уметност
  Адвокат, правдата е најважна
  Доктор или ветеринар, сакам да спасувам животи
 5. 5.
  И сега го правам тоа, за просечна плата
  Помеѓу 500 и 1.000 евра
  Нескромно голема плата
 6. 6.
  Многу пари на располагање
  Полн куфер
  Забавни луѓе
 7. 7.
  Саканите луѓе/љубовните или семејни проблеми
  Пари/проблеми на работа/обврски
  Фантазирам со „што ако?“ сценарија

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Кој е крадецот? Дали сакате за момент да се ставите во улогата на детектив и да ѝ помогнете на п...
Квиз: Дали сте искрена личност? Дали сте личност која лаже без срам или пак секогаш ја кажувате вистината, дури ...
Квиз: Која жена изгледа најстаро? Како ја проценувате возраста на жените? Според начинот на облекување, ставот или...