Колку долго можете да „преживеете“ на одмор без телефон?


Колку долго можете да „преживеете“ на одмор без телефон?

Кога некој ќе ве праша која е првата работа која ја земате со себе кога тргнувате на патување, сигурно „телефонот“ е почест одговор отколку „пасошот“.

kolku-dolgo-mozete-da-preziveete-na-odmor-bez-telefon-001.jpg

Но, што ако треба да го оставите телефонот дома? Дали би отпатувале на некоја дестинација од соништата без него?

Без сите тие чекирања, фоткања и фалења по социјални мрежи...

Што мислите:

Колку долго можете да „преживеете“ на одмор без телефон?
 1. 1.
  Да се одморам од работа
  Да искусам нешто ново
  Да поминам повеќе време сам/а
  Да имам што да раскажувам кога ќе се вратам
 2. 2.
  Јадам таму каде што има најмногу луѓе
  Според менито
  Според цените
  Се потпирам на препораките
 3. 3.
  Ја сликам
  Влегувам во вода
  Бирам каде ќе се сместам
  Длабоко го вдишувам моментот
 4. 4.
  Ги игнорирам. Ќе преживеат без мене уште некој ден
  Очајно барам стабилно wi-fi
  Ги препраќам на колегите кои се на работа
  Враќам дека сум на одмор
 5. 5.
  На кампување
  На патување без дефинирана дестинација
  Патување без уплатено сместување
  Соло патување

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Што лета без крилја и плаче без очи? Ајде тргнете го малку мозокот од секојдневните работни обврски и проблеми и разб...
Трик прашање: Што прави 5-тата сестра? Како се забавувате вие со вашите браќа и сестри? Во ова семејство атмосферата е ...
Трик прашање: Како се вика 5-тата ќерка? Што мислите кое име го одбрале нејзините родители? Taткото на Марија има 5 ...