Тест на личноста: Одберете еден пердув и дознајте каков карактер имате


Тест на личноста: Одберете еден пердув и дознајте каков карактер имате

Под истото сонце сме со над 7 милијарди луѓе на планетата, сите уникатни и прекрасни на свој сопствен начин.

Odberete-eden-perduv-i-doznajte-kakov-karakter-imate-01.jpg

Сепак, со текот на годините и многубројните истражувања, психоаналитичарите успеале одредени типови на карактери, односно личности да ги поделат во неколку групи.

Карактерот во принцип зависи од многу фактори: потеклото, влијанието на околината, изложеноста во различни ситуации, итн.

Овој тест опфаќа форма и боја со цел да го утврди типот на вашиот карактер. Потребно е да одберете еден од петте пердуви кој ве привлекува најмногу и да откриете малку повеќе за својата личност.

Одбравте ли пердув? Побарајте го решението на следната страна:Би можело да ве интересира:

Квиз кој ви ја зајакнува одлучноста: Што се крие зад вашите избори? Секојдневно се наоѓаме пред многу предизвици и ситуации во кои мора да донесеме ...
Тест на личноста: Замислете го вашиот дом од соништата - со каква боја... Дали ќе се одлучите за сигурна опција како белата боја или ќе бидете храбри со и...
Секоја жена е убава на свој начин: По што сте препознатливи вие? Дали сте жена која плени со сензуалните усни или пак со негуваната кожа? Кој е в...