Квиз: Што открива за вас најскокотливиот дел од телото?


Квиз: Што открива за вас најскокотливиот дел од телото?

Која е вашата слаба точка на која никој не смее да ве допре?

kviz-koj-del-od-teloto-vi-e-najskokotliv-001.jpg

Сите имаме барем еден дел од телото на кој допирите се забранети од проста причина што веднаш ќе почнете неконтролирано да се смеете, да скокате и бегате.

Кој дел од телото вам ве тера на вакви реакции? Поточно:

Што открива за вас најскокотливиот дел од телото?
  1. Врат
    Раце/пазуви
    Колкови/половина
    Стапала
    Коленици

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Што мисли вашата свекрва за вас? Дали има вистина во вицевите за снаи и свекрви? Дали во овој однос секогаш летаа...
Брз и прецизен тест кој го открива карактерот - Што видовте прво на сл... Дрво, горила, лав или риби? Што забележавте прво на сликата? Не трудете се премн...
Она што ќе го видите прво на сликата ги открива вашите најголеми слабо... Кога станува збор за нешто толку сложено каква што е љубовта, нашите слабости мо...