Предизвик: Каде се крие пандата меѓу фудбалските топки?


Предизвик: Каде се крие пандата меѓу фудбалските топки?

predizvik-kade-se-krie-pandata-megju-fudbalskite-topki-01.jpg

Ако сакате загатки и вежбање на вашиот мозок да перципира детали, тогаш ова е совршениот предизвик за вас.

Среде дестиците фудбалски топки, дали гледате каде се крие пандата?

predizvik-kade-se-krie-pandata-megju-fudbalskite-topki-02.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

8 загатки од кои мозокот ќе почне „да бара“ одмор Како на секој друг дел од телото, така и на мозокот му треба тренинг, а со овие ...
Кој е вашиот најголем страв и што открива тоа за вас? Вашиот најдлабок и најмрачен страв открива по нешто ново за вашиот карактер. ...
Предизвик за логичари: Ако на полноќ врне, дали по 72 часа може да грее сонце? Дали сакате предизвици за размрдување на мозокот? Ова прашање е совршено за вас....