Загатки кои ќе ги предизвикаат дури и оние на кои логиката им е силна страна


Загатки кои ќе ги предизвикаат дури и оние на кои логиката им е силна страна

Загатките во кои треба да откриете кој број недостасува, или која фигура важат за едни од најпредизвикувачките.

zagatki-koi-kje-gi-predizvikaat-duri-i-onie-na-koi-logikata-im-e-silna-strana-01.jpg

Оние со развиена логика посебно ги сакаат бидејќи лесно успеваат да го најдат одговорот, но сепак овие загатки дури и за нив може да бидат потежок предизвик.

Дури и да не важите за некој логичар, може да се тестирате и да видите дали ќе си откриете скриен талент.

Одговорите на овие загатки лежат во некоја скриена шема која вие треба да ја откриете, па ве предизвикуваме.

За да го дознаете точниот одговор, кликнете на секоја слика.

Загатки кои ќе ги предизвикаат дури и оние на кои логиката им е силна страна
 1. 1.
  Кликни за одговорот
 2. 2.
  Кликни за одговорот
 3. 3.
  Кликни за одговорот
 4. 4.
  Кликни за одговорот
 5. 5.
  Кликни за одговорот
 6. 6.
  Кликни за одговорот
 7. 7.
  Кликни за одговорот

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

6 загатки кои ќе ги решат само генијалци - ќе успеете ли и вие? На мозокот му е потребен тренинг, а овие навидум лесни загатки ќе ви помогнат да...
3 загатки кои ќе ги решат само вистинските махери на кои логиката им е... Решавањето загатки ја подобруваат внимателноста и логичкото размислување, па ако...
Изберете едно животно кое ќе ја открие вашата најмрачна страна која ја... Сите имаме добри и лоши страни, позитивни и негативни особини кои го обликуваат ...