Квиз: Дали сте „тим Тамара Тодевска“ или „тим Елена Ристеска“?


Квиз: Дали сте „тим Тамара Тодевска“ или „тим Елена Ристеска“?

На која од овие две македонски пејачки наликувате повеќе според навиките и начинот на живот?

kviz-dali-ste-tim-tamara-todevska-ili-tim-elena-risteska-01.jpg

Дефинитивно двете можеме лесно да ги ставиме во шлагот на македонската естрада. Тамара Тодевска и Елена Ристеска ги отпеаја некои од најголемите македонски поп хитови, а зборовите на нивните песни лесно допираат до срце.

Но покрај ова, тие се инспиративни и со насмевката со која грабаат од тоа што животот им сервира и непрекинатата трка по тоа што за нив значи вистинска среќа и убав живот.

Ајде, преку некои забавни прашања да откриеме дали сте „тим Тамара Тодевска“ или „тим Елена Ристеска“.

Се разбира, станува збор за забавен квиз, па не сфаќајте ги прашњата пресериозно

Кој е вашата омилена македонска поп дива?

Дали сте „тим Тамара Тодевска“ или „тим Елена Ристеска“?
 1. 1.

 2. 2.

 3. 3.
  Фризурата
  Модниот стил
 4. 4.

 5. 5.
  Себе
  Саканите
 6. 6.

 7. 7.
  „Еден ден ќе ме молиш ќе ме сонуваш, баш тој ден ќе ме сакаш и прогонуваш...“
  „А можевме повеќе да имаме сега, но среќата ко сон ни бега...“

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Кој е крадецот? Дали сакате за момент да се ставите во улогата на детектив и да ѝ помогнете на п...
Квиз: Која жена изгледа најстаро? Како ја проценувате возраста на жените? Според начинот на облекување, ставот или...
Квиз: Дали сте искрена личност? Дали сте личност која лаже без срам или пак секогаш ја кажувате вистината, дури ...