Квиз за тестирање на вниманието: Кое лого на брендовите е вистинско?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Референт 24-04-2019
Возач 24-04-2019
Монтажер 24-04-2019


Квиз за тестирање на вниманието: Кое лого на брендовите е вистинско?

Секојдневно гледаме многу голем број на реклами, банери и билборди од познатите брендови, но колку обрнуваме внимание на нив?

kviz-za-testiranje-na-vnimanieto-koe-logo-na-brendovite-e-vistinsko-01.jpg

На секоја реклама и производ од познатите брендови го гледаме нивното лого, но иако мислите дека го знаете, дали сте сигурни дека сте обрнале внимание на секој детаљ?

Компаниите трошат многу пари за да ги препознаваме, и иако логоата им се препознатливи, сепак има нешто што сите го пропуштаме.

Во продолжение, имате шанса да се тестирате колку внимание обрнувате во секојдневието.

Има по 2 слики од логото на секој бренд, а вие треба да одберете кое лого е вистинското.

За да го дознаете одговорот, кликнете на секоја од сликите.

Квиз за тестирање на вниманието: Кое лого на брендовите е вистинско?
 1. 1.
  Кликни за одговорот
 2. 2.
  Кликни за одговорот
 3. 3.
  Кликни за одговорот
 4. 4.
  Кликни за одговорот
 5. 5.
  Кликни за одговорот
 6. 6.
  Кликни за одговорот
 7. 7.
  Кликни за одговорот
 8. 8.
  Кликни за одговорот
 9. 9.
  Кликни за одговорот
 10. 10.
  Кликни за одговорот
 11. 11.
  Кликни за одговорот
 12. 12.
  Кликни за одговорот
 13. 13.
  Кликни за одговорот

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Дали имате влакна на јазикот? Дали некогаш сте се соочиле со хотелска соба која не е како на фотките на интерн...
Квиз: Што ви кажува вашето минато? Каква порака ви испраќа минатото? Кои лекции ги научивте и што треба да променит...
Квиз: Дали сте „света“ личност? Дали сте опседнати со доброто на другите и сте способни за емпатија или сметате ...