Квиз: Погоди го насловот на книгата напишан со емотикони


Квиз: Погоди го насловот на книгата напишан со емотикони

Со оглед на тоа што денес многу добро се разбираме користејќи ги емотиконите во пораките, не би требало да ви биде тешко да ги погодите насловите на неколку книги претставени токму со овие човечиња и предмети.

kviz-pogodi-go-naslovot-na-knigata-napisan-so-emotikoni-001.jpg

Дали сте подготвени добро да се измачите?

Ако ве бива за асоцијации, ќе ве бива и за овој предизвик.

Па, колку ќе погодите?

Кликнете на сликата за да го откриете точниот наслов на книгата...

Квиз: Погоди го насловот на книгата напишан со емотикони
 1. 1.
  Кликни за одговорот
 2. 2.
  Кликни за одговорот
 3. 3.
  Кликни за одговорот
 4. 4.
  Кликни за одговорот
 5. 5.
  Кликни за одговорот
 6. 6.
  Кликни за одговорот
 7. 7.
  Кликни за одговорот
 8. 8.
  Кликни за одговорот

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Ќе го погодите ли филмот по само две работи? Многумина од нас имаат барем еден омилен филм кој го гледале илјадници пати и се...
Квиз: Можете ли да погодите што гледате одблиску? Гледано екстремно одблиску секојдневните предмети изгледаат поинаку. Дали ќе усп...
Трик прашање за бистри глави - ќе погодите ли? Дали се фалите дека сте човек со кликер? Тестирајте се со ова прашање... За колк...

Најчитани неделава