Одберете едно лице кое претставува одредена емоција и откријте нешто повеќе за вас


Одберете едно лице кое претставува одредена емоција и откријте нешто повеќе за вас

Веќе на сите им е добро познато дека она што го гледаме е поврзано со нашиот мозок, тоа што го мислиме свесно и потсвесно, како и со карактерот.

odberete-edno-lice-koe-pretstavuva-razlichni-emocii-i-otkrijte-neshto-povekje-za-vas-01.jpg

Тестовите на личност се одлични за на интересен начин да откриете нешто ново за себе и да се забавувате истовремено.

Во овој тест треба да одберете кое лице сметате дека ја доловува најдобро наведената реакција и да кликнете на секоја слика за да дознаете што вашиот избор открива за вас.

Одберете едно лице кое претставува различни емоции и откријте нешто повеќе за вас
 1. 1. Кое лице изгледа изненадено?
  Кликни за одговорот
 2. 2. Кое лице изгледа како да му е здодевно?
  Кликни за одговорот
 3. 3. Кое лице изгледа исплашено?
  Кликни за одговорот
 4. 4. Кое лице изгледа тажно?
  Кликни за одговорот
 5. 5. Кое лице изгледа среќно?
  Кликни за одговорот
 6. 6. Кое лице изгледа разочарано?
  Кликни за одговорот
 7. 7. Кое лице изгледа вљубено?
  Кликни за одговорот
 8. 8. Кое лице изгледа ентузијастично?
  Кликни за одговорот
 9. 9. Кое лице изгледа воодушевено?
  Кликни за одговорот
 10. 10. Кое лице изгледа збунето?
  Кликни за одговорот
 11. 11. Кое лице изгледа гордо?
  Кликни за одговорот
 12. 12. Кое лице изгледа шокирано?
  Кликни за одговорот
 13. 13. Кое лице изгледа смирено?
  Кликни за одговорот

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Одберете една круна и откријте ги тајните на вашата потсвест Од што црпите енергија во животот, кои ви се најсилните страни, што е тоа што ве...
Квиз: Што мисли вашата свекрва за вас? Дали има вистина во вицевите за снаи и свекрви? Дали во овој однос секогаш летаа...
Квиз: Што открива за вас најскокотливиот дел од телото? Која е вашата слаба точка на која никој не смее да ве допре? Сите имаме барем ед...