Квиз: Погодете го филмот според илустрацијата


Квиз: Погодете го филмот според илустрацијата

На вљубениците во филмови овој квиз ќе им биде одличен „тест на знаењата“. Дали на илустрациите препознавате за кој филмски хит станува збор?

kviz-pogodete-go-filmot-spored-ilustracijata-01.jpg

Дали едвај чекате да пронајдете слободно време за да изгледате некој филм? Без разлика дали станува збор за филм класика или некој нов блокбастер, вие сте информирани за сите.

Ако е така, тогаш овој квиз е совршената забава за вас.

Според илустрираните фигури, кои симболизираат ликови од филмовите, погодете за кој филм станува збор.

Кликнете на сликата за да го откриете одговорот.

Погодете го филмот според илустрацијата
 1. 1.
  Кликни за одговорот
 2. 2.
  Кликни за одговорот
 3. 3.
  Кликни за одговорот
 4. 4.
  Кликни за одговорот
 5. 5.
  Кликни за одговорот
 6. 6.
  Кликни за одговорот
 7. 7.
  Кликни за одговорот
 8. 8.
  Кликни за одговорот
 9. 9.
  Кликни за одговорот
 10. 10.
  Кликни за одговорот
 11. 11.
  Кликни за одговорот

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Дали имате влакна на јазикот? Дали некогаш сте се соочиле со хотелска соба која не е како на фотките на интерн...
Квиз: Што ви кажува вашето минато? Каква порака ви испраќа минатото? Кои лекции ги научивте и што треба да променит...
Квиз: Дали сте добар или лош човек? Дали сте од оние луѓе кои срцето би го дале за другите или секогаш на прво место...