Тест на личност: Кое животно прво ќе го забележите на сликата?


Тест на личност: Кое животно прво ќе го забележите на сликата?

Потсвеста може да каже многу за вашиот карактер и личност, многу повеќе отколку што замислувате.

test-na-lichnost-koe-zhivotno-prvo-kje-go-zabelezhite-na-slikata-01.jpg

Во потсвеста „се чуваат“ сите мислења, стравови, верувања, спомени, вештини, сè што сте виделе, почувствувале, сакате или мразите.

Она што е интересно е дека потсвеста е директно поврзана со свесното однесување, иако можеби не го забележувате вие тоа, па така на пример, вашите очи ја гледаат целата слика, а мозокот одбира прво нешто од сликата што одговара на вашиот карактер.

Па така, со овој тест може на забавен и несериозен начин, да откриете нешто интересно за себе.

Тест на личност: Кое животно прво ќе го забележите на сликата?
 1. Кое животно ќе го забележите прво на илустрацијата?
  Зебра
  Мачка
  Патка
  Коала
  Слон
  Мечка
  Жирафа
  Прасе
  Зајче
  Лав
  Був

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Кое животно го гледате прво на сликата? Овие едноставни визуелни тестови кои откриваат по нешто ново за личноста и момен...
Тест: Дали сте „чудак“? Вашите навики и избори говорат многу за вас, па преку овој квиз дознајте каква л...
Тест на личноста: Каква жена сте според четката за коса која ја корист... Секојдневните навики може многу да кажат за вас и вашиот карактер. Па како ...