Загатка: Пронајдете го ќесето со пари помеѓу подароците


Загатка: Пронајдете го ќесето со пари помеѓу подароците

Само најупорните ќе успеат да ја решат оваа загатка. Не откажувајте се брзо, само сконцентрирано разгледувајте.

zagatka-dali-mozhete-da-go-pronajdete-kjeseto-so-pari-pomegju-podarocite-01.jpg

Празничната сезона е блиску, а веќе насекаде околу нас има елки и сијалички. Па и оваа загатка е во тој дух.

Дали имате изострено око за детали?

Дали ќе го најдете ќесето со пари помеѓу подароците?

zagatka-dali-mozhete-da-go-pronajdete-kjeseto-so-pari-pomegju-podarocite-02.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Halloween предизвик: Имате 1 минута да ја најдете ѕвездата помеѓу тикв... Иако кај нас не се слави, Ноќта на вештерките е празник кој се одбележува на 31 ...
Загатка која не им е проблем на децата, но со која возрасните ќе се по... Оваа интересна загатка за деца е објавена поодамна, но сè уште може да се најде ...
Логичка загатка: Како Перо да избега од затвор? Миговите до извршување на смртната казна му се одбројуваат, а Перо е невин и оча...