Квиз: Каква убавина носите во себе?


Квиз: Каква убавина носите во себе?

Како ве доживуваат луѓето? Дали имате елеганција како од минатиот век, мистична нота и интелектуална доминација или едноставно убавина што воодушевува?

kviz-kakva-ubavina-nosite-vo-sebe-01.jpg

Убавината можеби е во очите на набљудувачот, но сепак секој од нас има уникатен вид на убавина.

Што е препознатливо за вас? Што ве краси?

Каква убавина носите во себе?
 1. 1.
  Добри
  Храбри
  Динамични
 2. 2.
  Себеси
  Пријателите
  Партнерот
 3. 3.
  Телото
  Очите
  Насмевката
 4. 4.
  Интелигенцијата
  Стилот
  Фигурата
 5. 5.
  Да
  Не
  Понекогаш
 6. 6.
  Традиционален
  Скап
  Возбудлив
 7. 7.
  Едноставен
  Здодевен
  Забавен
 8. 8.
  Пари
  Круг
  Бесценето
 9. 9.
  Се вклопувате
  Луѓето си шепотат
  Доминирате

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Дали сте добар или лош човек? Дали сте од оние луѓе кои срцето би го дале за другите или секогаш на прво место...
Квиз: Дали имате влакна на јазикот? Дали некогаш сте се соочиле со хотелска соба која не е како на фотките на интерн...
Квиз: Што ви кажува вашето минато? Каква порака ви испраќа минатото? Кои лекции ги научивте и што треба да променит...