Квиз: Дали сте „света“ личност?


Квиз: Дали сте „света“ личност?

Дали сте опседнати со доброто на другите и сте способни за емпатија или сметате дека животот е авантура која треба да ја живеете по сопствени правила?

kviz-dali-ste-sveta-lichnost-01.jpg

Дали сте посветени на духовното или на материјалното? Колку време посветувате на семејните односи, на правењето на добри дела и хранењето на духот?

На некои луѓе токму ова им е начин на живот. Вака се полнат со позитивна енергија и се справуваат со животните предизвици.

Каква личност сте вие?

Дали сте „света“ личност?
 1. 1.
  Гледам телевизија
  Седам на интернет
  Читам книга/пишувам дневник
 2. 2.
  Да
  Не
  Можно е, не сум сигурен/а
 3. 3.
  Моето здравје
  Моето семејство
  Мојата работа
 4. 4.
  Ќе платам некои сметки
  Ќе си купам облека и чевли
  Ќе ги донирам во некоја хуманитарна организација
 5. 5.
  Во средно училиште
  На факултет
  Срам ми е да кажам
 6. 6.
  Да го правам тоа што го сакам
  Да им бидам пример на другите
  Да го правам тоа што се очекува од мене
 7. 7.
  Да, многу е важна
  Зависи
  Не е важна

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Кој е крадецот? Дали сакате за момент да се ставите во улогата на детектив и да ѝ помогнете на п...
Квиз: Дали сте искрена личност? Дали сте личност која лаже без срам или пак секогаш ја кажувате вистината, дури ...
Квиз: Која жена изгледа најстаро? Како ја проценувате возраста на жените? Според начинот на облекување, ставот или...