Валентајн загатка: Томе сакаше да ја запроси Ана, но го изгуби прстенот, каде е?


Валентајн загатка: Томе сакаше да ја запроси Ана, но го изгуби прстенот, каде е?

Денес е Денот на вљубените и Томе одлучил дека ова е совршената можност за да ја запроси Ана...

valentajn-zagatka-tome-sakashe-da-ja-zaprosi-ana-no-go-izgubi-prstenot-kade-e-01.jpg

Тие отишле во една зимска колиба на одмор, но Томе успеал да го изгуби свршеничкиот прстен, кој го купил претходно.

И не само тоа... Тој ја изгубил и розата и кутијата со чоколатца и картичката за Валентајн и кутијата за подароци.

На луѓето им се потребни 3 минути и 54 секунди за да ги најдат сите предмети, вие за колку ќе успеете во тоа?

Ако ги најдовте сите предмети, честитки, успеавте да му помогнете на Томе да ја запроси Ана.

valentajn-zagatka-tome-sakashe-da-ja-zaprosi-ana-no-go-izgubi-prstenot-kade-e-03.jpg

Ако не, одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Загатка: Пронајдете го ќесето со пари помеѓу подароците Само најупорните ќе успеат да ја решат оваа загатка. Не откажувајте се брзо, сам...
Логичка загатка: Како Перо да избега од затвор? Миговите до извршување на смртната казна му се одбројуваат, а Перо е невин и оча...
Загатка која не им е проблем на децата, но со која возрасните ќе се по... Оваа интересна загатка за деца е објавена поодамна, но сè уште може да се најде ...