Квиз: Како ве доживуваат колегите од работа?


Квиз: Како ве доживуваат колегите од работа?

Дали сте типичен воркохолик кој не може да крене глава од работа или пак, сите трачеви од канцеларијата излегуваат од ваша уста?

kviz-kako-ve-dozhivuvaat-kolegite-od-rabota-01.jpg

Како ви поминува работниот ден – во кафе муабет или сте затрупани со работа, дури и кога не е неопходно?

Што мислите како ве гледаат и доживуваат колегите и дали нивното мислење е исто со вашето за себе?

Преку забавен квиз откријте што мислат колегите за вас...

Како ве доживуваат колегите од работа?
 1. 1.
  Да, се собираме еднаш неделно
  Не, не го мешам професионалниот со приватниот живот
  Понекогаш, но многу ретко
 2. 2.
  Гледам колку е часот само кога работам со крајни рокови
  Постојано гледам колку е часот, едвај чекам да заврши денот
  Половина час пред крајот на работното време
 3. 3.
  Да, често, популарен/а сум
  Не памтам некоја посебна ситуација
  Ни сам/а не би си побарал/а совет од себе
 4. 4.
  Еднаш на подолг период
  Постојано напредувам
  Уште не
 5. 5.
  Секогаш, можам да кажам дека јас ги „водам“
  Никогаш, не сакам такви работи
  Ако се најдам случајно на темата, но без лоша намера
 6. 6.
  Еднаш (или повеќепати) месечно
  Кога навистина не се чувствувам добро
  Речиси никогаш
 7. 7.
  Наметнува идеи и ставови
  Им се спротивставува на сите и се расправа
  Седи мирно, не зборува многу, се сложува со сите

М. М. | Црнобело / фото: depositphotos.com

Би можело да ве интересира:

Квиз: Дали имате влакна на јазикот? Дали некогаш сте се соочиле со хотелска соба која не е како на фотките на интерн...
Квиз: Што ви кажува вашето минато? Каква порака ви испраќа минатото? Кои лекции ги научивте и што треба да променит...
Квиз: Дали сте добар или лош човек? Дали сте од оние луѓе кои срцето би го дале за другите или секогаш на прво место...

Најчитани неделава