Квиз - препознај го лажгото: Која од четирите жени не ја кажува вистината?


Квиз - препознај го лажгото: Која од четирите жени не ја кажува вистината?

Сите би сакале да имаме вграден скенер кој на прв збор ќе може да го препознае лажгото кој стои пред нас.

kviz-prepoznaj-go-lazgoto-koja-od-cetirite-zeni-ne-ja-kazuva-vistinata-2-001.jpg

Но, бидејќи тоа е невозможно, може да ја тренирате способноста за препознавање на луѓето кои упорно ве лажат.

Внимателно анализирајте ја поставеноста на рацете, главата, погледот и обидете се да ја послушате интуицијата:

Која од четирите жени не ја кажува вистината?


М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Дали имате влакна на јазикот? Дали некогаш сте се соочиле со хотелска соба која не е како на фотките на интерн...
Квиз: Што ви кажува вашето минато? Каква порака ви испраќа минатото? Кои лекции ги научивте и што треба да променит...
Квиз: Дали сте добар или лош човек? Дали сте од оние луѓе кои срцето би го дале за другите или секогаш на прво место...