Квиз: Кој е левак?


Квиз: Кој е левак?

Добро развиената логика е една од подобрите карактеристики и одлични квалитети кои може да ги поседувате.

kviz-koj-e-levak-001.jpg

Логичното размислување ви помага во ситуации од кои инаку тешко би се извлекле.

Но, како да проверите дали и вам логичното размислување ви е силна страна?

Имаме еден мал предизвик за вас.

Добро разгледајте ги илустрираните фигури и обидете се од една поза да заклучите:

Кој е левак?
  1. Гитаристот, под број 1
    Келнерот, под број 2
    Молерот, под број 3
    Пејачот, под број 4
    Селфи-девојката, под број 5

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Загатки за оние со развиена логика: Ќе успеете ли да ги решите за 10 с... Ако сте од оние кои мислат дека сите проблеми на светот имаат логично објаснувањ...
Одберете магично стапче кое би сакале да го имате и откријте ги тајнит... Кога би имале магично стапче со кое ќе може да добиете што сакате и кога сакате,...
3 лесни загатки кои може да ги решат и најмалите Одговорите ви се пред очи, но колку брзо ќе ги забележите? Тестирајте се... ...